Hospodský kvíz Speciál

Hospodský kvíz Speciál

4.11.2024

Pokud vás nebaví s přáteli jen vysedávat u piva a rádi se taky něco nového dozvíte, vyzkoušejte s partou tuhle zábavu! Každý týden zcela nové otázky z různých témat. Absolutně návyková zábava.

Chtěl by sis zasoutěžit na Hospodském kvízu, ale tápeš v pravidlech a podmínkách? Nevadí! Pro všechny nováčky jsme sepsali ty nejdůležitější informace, které zodpoví nejčastější dotazy a vysvětlí nejasnosti. Zažij víc než běžný pokec u piva a pij s rozumem.

Co je to Hospodský kvíz?

Hospodský kvíz je zábavná vědomostní soutěž probíhající každý týden ve stovkách podniků po celé republice. Cílem hry je užít si příjemný večer s přáteli a ukázat své znalosti z nejrůznějších oblastí.

Jak sebe a svůj tým přihlásit ke hře?

Před samotnou registrací poskládej partu 2 až 8 hráčů a vymysli pro ni originální název. Na stránce klikněte na tlačítko „Přihlásit tým“ a registrujte se.

Přihlásit se

Pak už jen přijdi se svým týmem včas na značky a nechte se provést večerem. Vše potřebné, jako tužku, papír a pravidelný přísun tekutin, dostanete na místě.

Co v kvízu očekávat za otázky?

Během Hospodského kvízu proti sobě soutěží týmy v několika kolech. Témata jsou různorodá, a otázky spadají do 13 oblastí. Zabrousit tak můžeme do historie, přírody, hudby nebo třeba sportu. Nebojte, v kvízu se objevují věci odbornější i odlehčené, ze školních lavic i ze života, a tak si každý přijde na své.

Platí se vstupné?

Na každém klasickém všeobecném kvízu platí hráči startovné 100 Kč, na tematických speciálech je to 150 Kč za každého soutěžícího.

O co se hraje?

Zajímá tě, jaká výhra čeká vítězný tým? Pro nejlepší týmy jsou přichystány tekuté ceny, poukazy na konzumaci či slevy na útratu. Skončili jste poslední? Žádná tragédie, stále můžete vyhrát rundu panáků pro svůj tým v 56. bonusové otázce.